Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Lemmenjoen kultakätkö

Seikkailuja Lapissa -sarjassa on ilmestynyt neljäs nuorten seikkailukirja, nimeltään Lemmenjoen kultakätkö. Kirjoittaja on aikaisempaan tapaan Matti Uurinmäki ja kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy. Kirjan juonesta: Vanhasta valokuvasta löytyy kultakätköstä kertova salaperäinen viesti, joka vie poikakolmikon Lapin kultamaille Lemmenjoelle etsimään kulta-aarretta. Sitä havittelee myös öisin hiippaileva roisto. Lopullinen välien selvittely tapahtuu Saariselän vanhalla kaivoskuilulla.

Lemmenjoen kultakätkö vie tarunhohtoisen kultajoen maisemiin. Seikkailun myötä heräävät eloon tarinat vanhoista kultamiehistä. Kirjassa on runsas paikka-autenttinen kuvitus. Kirjaa myyvät kirjakaupat.

27.4.2011