Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Prinsessan sieppaus Pältsalla

Seikkailuja Lapissa -sarjassa on ilmestynyt viides nuorten seikkailukirja, nimeltään Prinsessan sieppaus Pältsalla. Kirjoittaja on Matti Uurinmäki ja kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy. Kirjan juonesta: Kolme poikaa ja yksi tyttö vaeltaa Kilpisjärveltä Ruotsin Pältsa-tunturille. Siellä he päätyvät keskelle kansainvälistä selkkausta, kun terroristit aikovat siepata seudulla lomailevan Ruotsin kuninkaallisen prinsessan. Nuoret puuttuvat tapahtumiin ja joutuvat itse hengenvaaraan, mutta prinsessa pelastuu.

Prinsessan sieppaus Pältsalla on seikkailu, joka tapahtuu Ruotsin erään upeimman tunturin Pältsan laella ja jokilaaksossa. Kirjassa on runsas autenttinen mustavalkokuvitus. Kirjaa myyvät kirjakaupat.

20.12.2011