Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Takaa-ajo Ruijassa

Takaa-ajo Ruijassa on Seikkailuja Lapissa -sarjan kuudes nuorten seikkailukirja. Kirjoittaja tässäkin teoksessa on Matti Uurinmäki. Kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy. Kirja on ilmestynyt maaliskuussa 2012.

Kirjan tapahtumista: Vaellukselle lähdössä olevilta pojilta varastetaan Kiirunassa kalastusvälineet. Alkaa sinnikäs takaa-ajo läpi Ruijan huikaisevan vuonomaiseman aina Nordkappille, Euroopan äärimmäiseen pohjoiskärkeen saakka. Lopullinen välienselvittely tapahtuu lohijoki Tenon partaalla Utsjoella.

Kirjassa on runsas paikka-autenttinen valokuvakuvitus. Juonen lomassa lukijalle tulee tutuksi myös Ruijan suomalainen kveeniperinne. Kirjaa myyvät kirjakaupat.

12.3.2012