Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Koarvikoddsin noita

Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjaan uusi teos:

Kalliotunturin kotkanpesä -kirjan innoittamina poikakolmikko vaeltaa Inariin Lapin salaperäisimmälle tunturille Koarvikoddsille. Retkellä alkaa tapahtua outoja asioita. Koarvikoddsin huipulle on tehty verellä piirretyt noitamerkit, joiden taika alkaa toteutua. Peltojoella pojat perhokalastavat tammukoita ja harreja. Siellä Koarvikoddsin noita iskee jälleen taikarumpuaan ja noituu kadonneen puukon esiin.

Kirjassa on runsas paikka-autenttinen valokuvakuvitus. Kirja kuuluu Seikkailuja Lapissa -sarjaan ja on sarjan seitsemäs teos. Kirja on julkaistu toukokuussa 2012. Kirjoittaja Matti Uurinmäki ja kustantaja Naruska Saivo Oy.

2.5.2012