Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Seikkailuja maailmalla - Murha Niilillä

Matti Uurinmäki on kirjoittanut Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjaa, jossa on tähän mennessä ilmestynyt kahdeksan teosta. Sarja jatkuu edelleen. Uutena nuortenkirjasarjana kirjoittaja on aloittanut Seikkailuja maailmalla -sarjan. Sen ensimmäisenä teoksena on ilmestynyt Murha Niilillä. Nimensä mukaisesti kirja vie päähenkilönsä ja samalla lukijansa Egyptiin Niilin risteilylle ja Luxorin ja Assuanin kaupunkeihin. Kuten Seikkailuja Lapissa -sarjassa myös tässä uudessa kirjasarjassa tapahtumapaikat ovat pääosin todenmukaisia ja kirjoittajan omilla matkoillaan kokemia. Murha Niilillä -kirjan kuvituksena on käytetty kirjoittajan itsensä ottamia värivalokuvia. Kirja on kovakantinen ja siinä on sivuja 128. Kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy.

11.3.2013