Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Myös Lemmenjoen kultakätkö sähköiseen muotoon

Kolmantena Seikkailuja Lapissa -sarjan nuortenkirjana Lemmenjoen kultakätkö on muutettu sähköiseen muotoon e-kirjaksi. Seikkailu käynnistyy vanhasta valokuvasta löytyvän salaperäisen viestin seurauksena. Vanhan kullankaivajan salakirjoitusviesti vie poikakolmikon Lapin kultamaille Lemmenjoelle etsimään kulta-aarretta. Sitä havittelee myös öisin hiippaileva roisto. Lopullinen välien selvittely tapahtuu Saariselän vanhalla Prospektorin kaivoskuilulla Laanilassa. Teos vie niin seikkailijat kuin lukijansa tarunhohtoisen kultajoen maisemiin. Seikkailun myötä heräävät eloon tarinat vanhoista kultamiehistä, Lemmenjoen elinkautisista. E-kirjassa on runsas paikka-autenttinen värivalokuvakuvitus. Teoksen on kirjoittanut Matti Uurinmäki ja sen on kustantanut Naruska Saivo Oy.

25.9.2013