Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Lisää Lappi-kirjoja sähköiseen muotoon

Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjan julkaiseminen myös sähköisessä muodossa on jälleen edennyt. Uudistettuina e-kirjapainoksina ovat ilmestyneet myös Takaa-ajo Ruijassa ja Koarvikoddsin noita. Koska näissä - kuten aikaisemminkin julkaistuissa - e-kirjoissa tapahtumapaikat ovat todellisia ja kirjoihin sisältyy runsas värivalokuvakuvitus tapahtumaseuduilta, niin kirjat toimivat paitsi seikkailukirjoina myös seutukuvauksina sinne vaellustaan suunnitteleville. Koarvikoddsin noita vie lukijansa mukavaan Muotkatunturien erämaahan - Peltotunturille, Peltojoelle ja tietysti aina Koarvikoddsille ja Piekanaäytsille saakka.

E-kirjana ovat ilmestyneet myös Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan kaksi ensimmäistä osaa - Murha Niilillä ja Kuolema Kultaisessa Kolmiossa. Niili-kirjassa luonnollisesti matkataan Egyptiin ja seilataan Niilillä, jossa Agatha Christie-mäiseen tapaan tapahtuu murha. Pahamaineinen Golden Triangle puolestaan on Thaimaan, Myanmarin ja Laosin rajaseutua Mekong-joen varressa. Siellä verenpunaiset rubiinit ja valkoinen heroiini ovat tappava yhdistelmä. Kuolema Kultaisessa Kolmiossa on ilmestynyt ainoastaan sähköisessä muodossa. Myös näissä kirjoissa tapahtumapaikat ovat todellisia ja kirjoissa on runsas värivalokuvakuvitus tapahtumaseuduilta.

20.10.2013