Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Kevon kanjonin rosvo

Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjassa on ilmestynyt 9. teos. Kevon kanjonin rosvo vie niin päähenkilönsä kuin lukijansa monien tuntemille seuduille Saariselälle ja Kevolle.

Poikakolmikko vaeltelee aluksi Saariselän tuntureilla ja kalastelee kultajokena tunnetulla Sotajoella. Harripäiden jylhässä Kulmakurussa pojat pääsevät ihailemaan uljasta ja harvinaista muuttohaukkaa. Samalla he joutuvat hätistelemään matkoihinsa linnun pesärauhaa häiritsevän oudon hiipparin.

Poikien vaellusmatka jatkuu Kevon kanjonille, Suomen suurimman kurun vaikuttaviin maisemiin. Siellä he törmäävät luonnonpuiston säännöistä piittaamattomaan kulkijaan. Tämä osoittautuukin pahimman laatuiseksi luontorikolliseksi. Pelastaakseen luonnonpuiston linnut rosvon tihutöiltä pojat joutuvat turvautumaan voiman käyttöön.

Kuten muissakin sarjan teoksissa on tässäkin tapahtumapaikat todellisia. Kun kirjassa on runsas värivalokuvakuvitus tapahtumapaikoilta, kirja toimii seikkailun ohessa kohdekuvauksena. Tutuiksi tulevat mm. Kaunispää, Iisakkipää, Kiilopää, Sotajoki, Kulmakuru ja tietysti Kevon kanjoni.

Kirja on julkaistu vain e-kirjana ja se on saatavissa mm. Elisan e-kirjapalvelusta.

21.11.2013