Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisääAikaisemmat tiedotteet
takaisin

Seikkailukirja Serengetin salametsästäjät

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on ilmestynyt kolmantena teoksena nuorten seikkailukirja Serengetin salametsästäjät. Kirjan päähenkilö Alma pääsee isovanhempiensa mukana Tansaniaan safarimatkalle Serengetin kansallispuistoon ja Ngorongoron kraatteriin. Safarimatkalla kohdataan lukuisia eläimiä - niin petoja kuin niiden saalistamia ruohonsyöjiä. Sattuman kautta Alma päätyy Serengetissä vastakkain salametsästäjien kanssa. Rohkeutensa ja kekseliäisyytensä ansiosta Alma selviytyy niin salametsästäjistä kuin savannin vaaroista ja paljastaa salametsästäjien puuhat.

Tämänkin nuortenkirjan tapahtumapaikat ovat todellisia ja perustuvat kirjoittajan Matti Uurinmäen omakohtaisiin safarikokemuksiin. Kirjassa on runsas värivalokuvakuvitus savannien eläimistä. Kirjan 1. painos on julkaistu ainoastaan e-kirjana.


30.12.2013