Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  

 

Kun vihdoin saimme Antin potkittua hereille (nuotiokahvin haju toimi hyvänä apuna) laitoimme kodan kasaan ja päätimme hakeutua kohti vettä eli takaisin reitille ja nokka kohti Lyöttijärven tupaa. Matkalla maasto oli todella helppoa kävellä hiekkakankaineen ja pienine kumpuineen.

Iisakkijärven kämpän rannasta avautuu mukava näkymä järvelle. Pilviäkin olimme hieman saaneet aurinkoa varjostamaan ja hellettä lieventämään.

Kämpällä paistoimme lättyjä (pitihän kämpän paistinpannua testata), jonka jälkeen siirryimme lavereille levyttämään, kuinkas muutenkaan. Hetken levon jälkeen jalat vetivät taas matkaan ja eikun rinkka pykälään ja etiäpäin.

Lyöttijärven rantatörmäälle löimme kodan pystyyn, hetkeä aikaisemmin saimme reissun ensimmäisen sadekuuron niskaamme ja ilmakin oli selvästi viilentynyt. Lyöttijärvellä olimme aika väsyneen oloisia joten kalastus jäi muutamaan heittoon kodan vieressä olevalta rantapenkalta, ei tulosta.