Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  

SAAMENPOLUN PYRÄHDYS 19.-20.7.2003

Jälleen maasto muuttui. Ennen Taimenlammen nuotiopaikalle saapumista kuljettiin hetken matkaa harvakseltaan mäntyä kasvavaa nummea. Helppoa ja miellyttävää astella.

Seuraava nuotiopaikka oli siis Taimenlampi, vaikka kartassa sen nimeksi ilmoitetaan Vainospää. Laavu oli täälläkin  uusi ja hyväkuntoinen, samoin käymälä. Puita oli. Laavu on Taimenlammen rannalla. Pidimme kunnon tauon. Muita kulkijoita ei näkynyt eikä kuulunut.

Taimenlammelta polku nousee ylös harjulle, josta aukeaa laajat näkymät mm. Ukonpäälle ja Ukonselälle. Jälleen kerran maasto ja maisema muuttuu. Nyt kuljetaan avointa tunturiselännettä myöten. Onneksi oli hyvä sää.