Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  
Kuskoivan rinteitä syyskuussa 2001

Kuskoivan juurella olevalle  Nuoluskurun kodalle menee autotie Tuntsan tieltä. Sivutietä on paranneltu ja Nuolusojan ylittävät sillat uusittu (2004), joten tietä pääsee tavallisella henkilöautolla. Hieman kivinen tie tosin on. Myös Nuoluskurun kotaa, joka on UKK-reitin varrella, on parannettu.

Kuskoiva on varsin laakea tunturi, jonka laelle on helppo nousta esimerkiksi kodalta. Kuskoivan alue on entistä paloaluetta, joka tuhoutui Tuntsan suuressa palossa 1960. Puut korjattiin pois ns. suuressa nokisavotassa. Puuston uusiutuminen on ollut varsin verkkaista ja alue on edelleen pääosin avointa.

Kuskoivan tie  Tien varren näkymiä 

Loivasti nouseva Kuskoiva  Kuskoiva